Bog & idéMarianne Træbing Secher

Bøger skrevet af Marianne Træbing Secher

Læs mere om Marianne Træbing Secher
1 produkter
1 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
719,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi

Mere om Marianne Træbing Secher

Marianne Træbing Secher har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Secher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Sindslidelser og seksualitet" udgivet af www.secher.info

Mere om Marianne Træbing Sechers bøger

Du kan købe to bøger af Marianne Træbing Secher her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Træbing Secher kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Secher er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Træbing Sechers "Sexologi"

Det er muligt at købe Marianne Træbing Sechers "Sexologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Marianne Træbing Secher "Sindslidelser og seksualitet"

Hos Bog & idé er "Sindslidelser og seksualitet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er www.secher.info, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Træbing Secher