Bog & idéMarianne Trenskow

Bøger skrevet af Marianne Trenskow

Læs mere om Marianne Trenskow
1 produkter
1 produkter
Da jeg blev mig
Da jeg blev migMarianne Trenskow
349,95 DKK
Hardback
(0)
Da jeg blev mig

Mere om Marianne Trenskow

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Marianne Trenskow. På listen nedenfor finder du Trenskows seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lillys bog" udgivet af Books on Demand - "Lilly's Bog" udgivet af Books on Demand

Bøger af Marianne Trenskow

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Marianne Trenskow hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Trenskows bøger kommer i samtlige formater. Trenskows bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Trenskows "Lillys bog"

Hos Bog & idé er "Lillys bog" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lillys bog" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Lilly's Bog" af Marianne Trenskow

Det er muligt at købe Marianne Trenskows "Lilly's Bog" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Trenskow