Bog & idéMarianne Vedeler

Bøger skrevet af Marianne Vedeler

Læs mere om Marianne Vedeler
1 produkter
1 produkter
The Oseberg tapestries
The Oseberg tapestriesMarianne Vedeler
359,95 DKK
Indbundet
(0)
The Oseberg tapestries

Mere om Marianne Vedeler

Hvis du er på jagt efter en bog af Marianne Vedeler, kan du vælge i mellem et stort udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Vedelers nyeste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Marianne Vedelers bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Oseberg : de gåtefulle billedvevene" udgivet af Scandinavian Academic Press - "The Oseberg tapestries" udgivet af Scandinavian Academic Press

Bøger skrevet af Marianne Vedeler

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Marianne Vedeler hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Vedelers bøger kommer kun som indbundet. Bøgerne af Vedeler er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Scandinavian Academic Press.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Vedelers "Oseberg : de gåtefulle billedvevene"

Det er muligt at købe Marianne Vedelers "Oseberg : de gåtefulle billedvevene" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Scandinavian Academic Press.

"The Oseberg tapestries" af Marianne Vedeler

Hos Bog & idé er "The Oseberg tapestries" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Scandinavian Academic Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Vedeler