Bog & idéMarie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen

Bøger skrevet af Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen

Læs mere om Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen
1 produkter
1 produkter
Kompendium i arbejdsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i arbejdsretLouis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i arbejdsret

Mere om Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger skrevet af Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kristiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i arbejdsret" udgivet af Djøf Forlag - "Kompendium i Arbejdsret" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen

Der er to tilgængelige bøger af Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Kristiansens bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Kristiansen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Djøf Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompendium i arbejdsret" af Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen

Det er muligt at købe Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansens "Kompendium i arbejdsret" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen "Kompendium i Arbejdsret"

Det er muligt at købe Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansens "Kompendium i Arbejdsret" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Adserballe Kristensen & Louis Wolf Kristiansen