Bog & idéMarie B. Holdt

Bøger skrevet af Marie B. Holdt

Læs mere om Marie B. Holdt
1 produkter
1 produkter
Sådan rekrutterer du frivillige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan rekrutterer du frivilligeMarie B. Holdt
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Sådan rekrutterer du frivillige

Mere om Marie B. Holdt

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Marie B. Holdt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holdts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan rekrutterer du frivillige" udgivet af Forlaget Ingerfair - "Sådan rekrutterer du frivillige" udgivet af Ankerhus Forlag A/S - "Sådan bruger du kultur- og kommunikationsanalyser til at skabe et bæredygtigt frivilligmiljø" udgivet af Forlaget Ingerfair - "Samskabelse eller samarbejde ?" udgivet af Forlaget Ingerfair

Bøger af Marie B. Holdt

Marie B. Holdt har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Holdts bøger som hæftet. Holdts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sådan rekrutterer du frivillige" af Marie B. Holdt

"Sådan rekrutterer du frivillige" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Ingerfair.

"Sådan rekrutterer du frivillige" af Marie B. Holdt

Hos Bog & idé er "Sådan rekrutterer du frivillige" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ankerhus Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Marie B. Holdt