Bog & idéMarie Frederiksen

Bøger skrevet af Marie Frederiksen

Læs mere om Marie Frederiksen
3 produkter
3 produkter
Rosa Luxemburgs revolutionære arv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rosa Luxemburgs revolutionære arvMaria Frederiksen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Rosa Luxemburgs revolutionære arv
Den russiske revolution og borgerkrigen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den russiske revolution og borgerkrigenJonas Foldager og Marie Frederiksen
182,56 DKK
Hæftet
(0)
Den russiske revolution og borgerkrigen
Marxisme og feminisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Marxisme og feminismeMarie Frederiksen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Marxisme og feminisme

Mere om Marie Frederiksen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Marie Frederiksen. På listen nedenfor finder du Frederiksens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Marxisme og feminisme" udgivet af Forlaget Marx - "Rosa Luxemburgs revolutionære arv" udgivet af Forlaget Marx - "Den russiske revolution og borgerkrigen" udgivet af Marx - "Kvindekamp er klassekamp" udgivet af Socialistisk Standpunkt

Marie Frederiksens bøger

Marie Frederiksen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Frederiksens bøger som hæftet. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Marxisme og feminisme" af Marie Frederiksen

Hos Bog & idé er "Marxisme og feminisme" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Marx.

"Rosa Luxemburgs revolutionære arv" af Marie Frederiksen

Det er muligt at købe Marie Frederiksens "Rosa Luxemburgs revolutionære arv" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Marx.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Frederiksen