Bog & idéMarie Hagelskjær

Bøger skrevet af Marie Hagelskjær

Læs mere om Marie Hagelskjær
1 produkter
1 produkter
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid

Mere om Marie Hagelskjær

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Marie Hagelskjær. På listen nedenfor har du Hagelskjærs seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Marie Hagelskjær tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The play room study" udgivet af University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences - "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Human resource management" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Marie Hagelskjær

Marie Hagelskjær har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Hagelskjær fås bare som hæftet. Bøgerne af Hagelskjær er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The play room study" af Marie Hagelskjær

"The play room study" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Pædagogik i skole og fritid" af Marie Hagelskjær

"Pædagogik i skole og fritid" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Hagelskjær