Bog & idéMarie Hugsted

Bøger skrevet af Marie Hugsted

Læs mere om Marie Hugsted
3 produkter
3 produkter
Den lille bog om dansk design
Den lille bog om dansk designMarie Hugsted
249,95 DKK
Hardback
(1)
Den lille bog om dansk design
The Little Book of Danish Design
The Little Book of Danish DesignMarie Hugsted
249,95 DKK
Hardback
(0)
The Little Book of Danish Design
Den lille bog om dansk design
Den lille bog om dansk designMarie Hugsted
119,95 DKK
EBOG
(1)
Den lille bog om dansk design

Mere om Marie Hugsted

Hvis du er på jagt efter en bog af Marie Hugsted, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hugsted.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Marie Hugsteds bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den lille bog om dansk design" udgivet af Strandberg Publishing A/S - "The Little Book of Danish Design" udgivet af Strandberg Publishing - "Den lille bog om dansk design" udgivet af Strandberg Publishing

Marie Hugsteds bøger

Marie Hugsted har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Hugsteds bøger kommer i flere forskellige formater. Hugsteds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den lille bog om dansk design" af Marie Hugsted

"Den lille bog om dansk design" kan købes som ebog. "Den lille bog om dansk design" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing A/S.

Marie Hugsted "The Little Book of Danish Design"

"The Little Book of Danish Design" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Hugsted