Bog & idéMarie Kim Wium-Andersen

Bøger skrevet af Marie Kim Wium-Andersen

Læs mere om Marie Kim Wium-Andersen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære - hånden på hjertet
Sygdomslære - hånden på hjertetLars Torup
909,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære - hånden på hjertet

Mere om Marie Kim Wium-Andersen

Hvis du leder efter en bog fra Marie Kim Wium-Andersen, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Wium-Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære - hånden på hjertet " i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal

Mere om Marie Kim Wium-Andersens bøger

Du kan bestille tre bøger af Marie Kim Wium-Andersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Wium-Andersen kommer bare som indbundet. Bøgerne af Wium-Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygdomslære - hånden på hjertet" af Marie Kim Wium-Andersen

Det er muligt at købe Marie Kim Wium-Andersens "Sygdomslære - hånden på hjertet" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Hånden på hjertet". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sygdomslære - hånden på hjertet" af Marie Kim Wium-Andersen

Det er muligt at købe Marie Kim Wium-Andersens "Sygdomslære - hånden på hjertet" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Hånden på hjertet". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Kim Wium-Andersen