Bog & idéMarie Kolling

Bøger skrevet af Marie Kolling

Læs mere om Marie Kolling
3 produkter
3 produkter
Verdens Magter
Verdens MagterClement Behrendt Kjersgaard (redaktør)
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdens Magter
Latinamerika Nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Latinamerika NuMarie Kolling
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Latinamerika Nu
New Homes, New Lives? Slum Upgrading, Consumption Dreams and Debt in Brazil
New Homes, New Lives? Slum Upgrading, Consumption Dreams and Debt in BrazilMarie Kolling
100,00 DKK
EBOG
(0)
New Homes, New Lives? Slum Upgrading, Consumption Dreams and Debt in Brazil

Mere om Marie Kolling

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Marie Kolling. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kollings bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Marie Kollings bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Latinamerika Nu" udgivet af RÆSON MEDIER - "New Homes, New Lives? Slum Upgrading, Consumption Dreams and Debt in Brazil" udgivet af PhD Thesis from Department of Anthropology, University of Copenhagen - "Verdens magter " i serien "Ræson" udgivet af Ræson Medier

Bøger skrevet af Marie Kolling

Der er tre tilgængelige udgivelser af Marie Kolling hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Marie Kolling bøger i samtlige formater. Kolling har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Latinamerika Nu" af Marie Kolling

Hos Bog & idé er "Latinamerika Nu" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af RÆSON MEDIER.

Marie Kolling "New Homes, New Lives? Slum Upgrading, Consumption Dreams and Debt in Brazil"

"New Homes, New Lives? Slum Upgrading, Consumption Dreams and Debt in Brazil" er til salg som ebog. Hvis du køber "New Homes, New Lives? Slum Upgrading, Consumption Dreams and Debt in Brazil" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af PhD Thesis from Department of Anthropology, University of Copenhagen.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Kolling