Bog & idéMarie Lenstrup

Bøger skrevet af Marie Lenstrup

Læs mere om Marie Lenstrup
2 produkter
2 produkter
Overlevelsesmanual for omsorgspårørende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Overlevelsesmanual for omsorgspårørendeMarie Lenstrup
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Overlevelsesmanual for omsorgspårørende
Overlevelsesmanual for omsorgspårørende
Overlevelsesmanual for omsorgspårørendeMarie Lenstrup
299,95 DKK
EBOG
(0)
Overlevelsesmanual for omsorgspårørende

Mere om Marie Lenstrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Marie Lenstrup. På listen nedenfor ser du Lenstrups nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overlevelsesmanual for omsorgspårørende" udgivet af Frydenlund - "At leve ved siden af kronisk sygdom" udgivet af Parkinsonforeningen

Mere om Marie Lenstrups bøger

Marie Lenstrup har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Marie Lenstrup fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Lenstrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Overlevelsesmanual for omsorgspårørende" af Marie Lenstrup

Det er muligt at købe Marie Lenstrups "Overlevelsesmanual for omsorgspårørende" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Marie Lenstrup "At leve ved siden af kronisk sygdom"

"At leve ved siden af kronisk sygdom" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Parkinsonforeningen.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Lenstrup