Bog & idéMarie Louise Reinholdt-Dunne

Bøger skrevet af Marie Louise Reinholdt-Dunne

Læs mere om Marie Louise Reinholdt-Dunne
4 produkter
4 produkter
Når dit barn har OCD
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når dit barn har OCDMarie Louise Reinholdt-Dunne
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Når dit barn har OCD
Metakognitiv terapi
Metakognitiv terapiNicoline Normann
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Metakognitiv terapi
Angst hos børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Angst hos børnMikael Julius Sømhovd
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Angst hos børn
Når dit barn har OCD
Når dit barn har OCDMarie Louise Reinholdt-Dunne
189,95 DKK
EBOG
(0)
Når dit barn har OCD

Mere om Marie Louise Reinholdt-Dunne

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Marie Louise Reinholdt-Dunne. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Reinholdt-Dunne.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når dit barn har OCD" udgivet af Akademisk Forlag - "Når dit barn har OCD" udgivet af Akademisk Forlag - "Metakognitiv terapi" udgivet af Akademisk Forlag - "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" udgivet af Gyldendal - "Angst hos børn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Marie Louise Reinholdt-Dunnes bøger

Du kan finde fem bøger af Marie Louise Reinholdt-Dunne her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Marie Louise Reinholdt-Dunne kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Reinholdt-Dunne er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marie Louise Reinholdt-Dunnes "Når dit barn har OCD"

Det er muligt at købe Marie Louise Reinholdt-Dunnes "Når dit barn har OCD" som ebog. Med "Når dit barn har OCD" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Marie Louise Reinholdt-Dunne "Når dit barn har OCD"

Det er muligt at købe Marie Louise Reinholdt-Dunnes "Når dit barn har OCD" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Louise Reinholdt-Dunne