Bog & idéMarie Matisek

Bøger skrevet af Marie Matisek

Læs mere om Marie Matisek
4 produkter
4 produkter
Alles Liebe oder Watt? - Ein Sylt-Roman
Alles Liebe oder Watt? - Ein Sylt-RomanMarie Matisek
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Alles Liebe oder Watt? - Ein Sylt-Roman
Nackt unter Krabben: Ein Küsten-Roman (Ein Heisterhoog-Roman, Band 1)
Nackt unter Krabben: Ein Küsten-Roman (Ein Heisterhoog-Roman, Band 1)Marie Matisek
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Nackt unter Krabben: Ein Küsten-Roman (Ein Heisterhoog-Roman, Band 1)
Mutter bei die Fische: ein Küsten-Roman
Mutter bei die Fische: ein Küsten-RomanMarie Matisek
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Mutter bei die Fische: ein Küsten-Roman
Sonnensegeln
SonnensegelnMarie Matisek
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Sonnensegeln

Mere om Marie Matisek

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Marie Matisek. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Matisek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Mutter bei die Fische: ein Küsten-Roman" i serien "Ein Heisterhoog-Roman" udgivet af SAGA Egmont - "Mirabellensommer" udgivet af SAGA Egmont - "Sonnensegeln" udgivet af SAGA Egmont - "Alles Liebe oder Watt? - Ein Sylt-Roman" udgivet af SAGA Egmont - "Nackt unter Krabben: Ein Küsten-Roman (Ein Heisterhoog-Roman, Band 1)" i serien "Ein Heisterhoog-Roman" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Marie Matisek

Du kan bestille fem bøger af Marie Matisek her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Matiseks bøger som lydbog. Bøgerne af Matisek er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mutter bei die Fische: ein Küsten-Roman" af Marie Matisek

"Mutter bei die Fische: ein Küsten-Roman" er tilgængelig som lydbog. Med Marie Matiseks "Mutter bei die Fische: ein Küsten-Roman" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Ein Heisterhoog-Roman". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Marie Matisek "Mirabellensommer"

"Mirabellensommer" kan købes online som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Mirabellensommer" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Matisek