Bog & idéMarie Sandberg

Bøger skrevet af Marie Sandberg

Læs mere om Marie Sandberg
2 produkter
2 produkter
Kultur som praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultur som praksisSøren Christensen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultur som praksis
Materialitet og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Materialitet og læringSune Jon Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Materialitet og læring

Mere om Marie Sandberg

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Marie Sandberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sandbergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialitet og læring" udgivet af Gyldendal - "Kultur som praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Marie Sandberg

Marie Sandberg har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Sandberg som hæftet. Bøgerne af Sandberg er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marie Sandbergs "Materialitet og læring"

Hos Bog & idé er "Materialitet og læring" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Marie Sandberg "Kultur som praksis"

Hos Bog & idé er "Kultur som praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Sandberg