Bog & idéMarie Stender

Bøger skrevet af Marie Stender

Læs mere om Marie Stender
4 produkter
4 produkter
Den menneskelige dimension
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den menneskelige dimensionIngrid Gehl
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Den menneskelige dimension
Fra ghetto til blandet by
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra ghetto til blandet byClaus Bech-Danielsen og Marie Stender
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Fra ghetto til blandet by
Forming Welfare
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forming WelfarePeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Forming Welfare
Form til velfærd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Form til velfærdPeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Form til velfærd

Mere om Marie Stender

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Marie Stender. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stenders bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Marie Stenders bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den Menneskelige Dimension" udgivet af ARKITEKTENS FORLAG - "Den menneskelige dimension" udgivet af Bogværket - "Altaners sociale liv" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Renovering af almene boligområder 2017-2019" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Welcome Home" udgivet af Politikens Forlag - "Velkommen hjem" udgivet af Politikens Forlag - "Forming Welfare" udgivet af Arkitektens Forlag - "Form til velfærd" udgivet af Arkitektens Forlag - "Fra ghetto til blandet by" udgivet af Gad - "Ventetid" i serien "Noveller fra ugebladet Hjemmet" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Marie Stender

Marie Stender har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Marie Stender bøger i samtlige formater. Stender har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marie Stenders "Den Menneskelige Dimension"

"Den Menneskelige Dimension" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ARKITEKTENS FORLAG.

Marie Stender "Den menneskelige dimension"

Hos Bog & idé er "Den menneskelige dimension" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Stender