Bog & idéMarilyn Friend

Bøger skrevet af Marilyn Friend

Læs mere om Marilyn Friend
6 produkter
6 produkter
Co-teaching og skoleudvikling
Co-teaching og skoleudviklingMicki Sonne Kaa Sunesen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Co-teaching og skoleudvikling
Ledelse i morgen. Nr. 5 - Februar 2018
LEDELSE I MORGEN. NR. 5 - FEBRUAR 2018Marilyn Friend
149,95 DKK
EBOG
(0)
LEDELSE I MORGEN. NR. 5 - FEBRUAR 2018
Flere fantastiske forbindelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flere fantastiske forbindelserMarilyn Friend
503,96 DKK
Paperback
(1)
Flere fantastiske forbindelser
Co-teaching i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Co-teaching i praksisMarilyn Friend
764,96 DKK
Paperback
(0)
Co-teaching i praksis
Co-teaching i praksis
Co-teaching i praksisMarilyn Friend
589,95 DKK
EBOG
(0)
Co-teaching i praksis
Godt i gang med co-teaching
Godt i gang med co-teachingMarilyn Friend
399,95 DKK
Paperback
(0)
Godt i gang med co-teaching

Mere om Marilyn Friend

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Marilyn Friend. På listen nedenfor har du de seneste af Friends bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flere fantastiske forbindelser" udgivet af Dafolo Forlag - "Kort om co-teaching" udgivet af Dafolo A/S - "Co-teaching i praksis" udgivet af Dafolo A/S - "Godt i gang med co-teaching" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "LEDELSE I MORGEN. NR. 5 - FEBRUAR 2018" udgivet af Dafolo A/S - "Co-teaching i praksis" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo

Mere om Marilyn Friends bøger

Du kan købe seks bøger af Marilyn Friend her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Marilyn Friend bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Friend skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marilyn Friends "Flere fantastiske forbindelser"

Det er muligt at købe Marilyn Friends "Flere fantastiske forbindelser" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kort om co-teaching" af Marilyn Friend

Hos Bog & idé er "Kort om co-teaching" tilgængelig som materialekasse. Endnu en af Marilyn Friend skønne bøger, som er værd at læse. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marilyn Friend