Bog & idéMarin Hansen

Bøger skrevet af Marin Hansen

Læs mere om Marin Hansen
1 produkter
1 produkter
Psykiatrisk sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk sygeplejeHanne Sletterød
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk sygepleje

Mere om Marin Hansen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Marin Hansen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatri" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Psykiatri" udgivet af Munksgaard - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Marin Hansen

Marin Hansen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Hansens bøger som hæftet. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marin Hansens "Psykiatri"

Hos Bog & idé er "Psykiatri" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Marin Hansen "Psykiatri"

Hos Bog & idé er "Psykiatri" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marin Hansen