Bog & idéMarisha Pessl

Bøger skrevet af Marisha Pessl

Læs mere om Marisha Pessl
3 produkter
3 produkter
Neverworld Wake
BOEGERTILSTAERKPRIS
Neverworld WakeMarisha Pessl
165,96 DKK
Paperback
(0)
Neverworld Wake
Neverworld Wake
Neverworld WakeMarisha Pessl
119,95 DKK
EBOG
(0)
Neverworld Wake
Neverworld Wake
Neverworld WakeMarisha Pessl
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Neverworld Wake

Mere om Marisha Pessl

Hvis du mangler en bog skrevet af Marisha Pessl, tilbyder vi et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Pessl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neverworld Wake" udgivet af Forlaget Alvilda - "Neverworld Wake" udgivet af Alvilda - "Neverworld Wake" udgivet af Alvilda

Mere om Marisha Pessls bøger

Marisha Pessl har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Marisha Pessl fås i samtlige formater. Pessls bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marisha Pessls "Neverworld Wake"

"Neverworld Wake" er tilgængelig online som ebog. Med "Neverworld Wake" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Alvilda.

Marisha Pessl "Neverworld Wake"

Det er muligt at købe Marisha Pessls "Neverworld Wake" som lydbog. Når du køber "Neverworld Wake" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Alvilda, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marisha Pessl