Bog & idéMarit Aas

Bøger skrevet af Marit Aas

Læs mere om Marit Aas
2 produkter
2 produkter
Ledelse av profesjonelle læringsfellesskap i skolen
Ledelse av profesjonelle læringsfellesskap i skolenMarit Aas
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse av profesjonelle læringsfellesskap i skolen
Mellomleder i skolen
Mellomleder i skolenMarit Aas
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Mellomleder i skolen

Mere om Marit Aas

Marit Aas har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Aas.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Ledelse av profesjonelle læringsfellesskap i skolen" udgivet af Fagbokforlaget - "Mellomleder i skolen" udgivet af Fagbokforlaget - "Ledelse i fremtidens skole" udgivet af Fagbokforlaget

Mere om Marit Aas' bøger

Marit Aas har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Aas' bøger kommer blot som hæftet. Aas' bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Fagbokforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marit Aas' "Ledelse av profesjonelle læringsfellesskap i skolen"

Det er muligt at købe Marit Aas' "Ledelse av profesjonelle læringsfellesskap i skolen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

"Mellomleder i skolen" af Marit Aas

Hos Bog & idé er "Mellomleder i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Aas