Bog & idéMarit J. Bruhn-Petersen Andersen

Bøger skrevet af Marit J. Bruhn-Petersen Andersen

Læs mere om Marit J. Bruhn-Petersen Andersen
1 produkter
1 produkter
Moderne markedsføring - cases og opgaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne markedsføring - cases og opgaverPoul K. Faarup
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne markedsføring - cases og opgaver

Mere om Marit J. Bruhn-Petersen Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Marit J. Bruhn-Petersen Andersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne markedsføring - cases og opgaver" udgivet af Gyldendal - "Moderne markedsføring - cases og opgaver til de finansielle uddannelser" udgivet af HansReitzels

Bøger af Marit J. Bruhn-Petersen Andersen

Du kan bestille to bøger af Marit J. Bruhn-Petersen Andersen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Andersens bøger fås kun som hæftet. Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Moderne markedsføring - cases og opgaver" af Marit J. Bruhn-Petersen Andersen

Hos Bog & idé er "Moderne markedsføring - cases og opgaver" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Marit J. Bruhn-Petersen Andersen "Moderne markedsføring - cases og opgaver til de finansielle uddannelser"

"Moderne markedsføring - cases og opgaver til de finansielle uddannelser" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marit J. Bruhn-Petersen Andersen