Bog & idéMarit Johnsen Høines

Bøger skrevet af Marit Johnsen Høines

Læs mere om Marit Johnsen Høines
2 produkter
2 produkter
Begynneropplæringen : fagdidaktikk for barnetrinnets matematikkundervisning
Begynneropplæringen : fagdidaktikk for barnetrinnets matematikkundervisningMarit Johnsen Høines
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Begynneropplæringen : fagdidaktikk for barnetrinnets matematikkundervisning
Algebra og funksjonslære
Algebra og funksjonslæreMarit Johnsen Høines
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Algebra og funksjonslære

Mere om Marit Johnsen Høines

Der findes en del bøger skrevet af Marit Johnsen Høines tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Høines' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Algebra og funksjonslære" i serien "Matematiske sammenhenger" udgivet af Caspar Forlag - "Begynneropplæringen : fagdidaktikk for barnetrinnets matematikkundervisning" udgivet af Caspar Forlag

Bøger skrevet af Marit Johnsen Høines

Der er to tilgængelige bøger af Marit Johnsen Høines hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Høines' bøger kommer i flere forskellige formater. Høines' bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Caspar Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Algebra og funksjonslære" af Marit Johnsen Høines

Hos Bog & idé er "Algebra og funksjonslære" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Matematiske sammenhenger". Det er Caspar Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Begynneropplæringen : fagdidaktikk for barnetrinnets matematikkundervisning" af Marit Johnsen Høines

Det er muligt at købe Marit Johnsen Høines' "Begynneropplæringen : fagdidaktikk for barnetrinnets matematikkundervisning" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Caspar Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Johnsen Høines