Bog & idéMarit Oppen

Bøger skrevet af Marit Oppen

Læs mere om Marit Oppen
1 produkter
1 produkter
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjonMarit Oppen
729,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon

Mere om Marit Oppen

Der er bare én bog af Marit Oppen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon". Den er publiceret af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marit Oppens "Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon"

Det er muligt at købe Marit Oppens "Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Oppen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Oppen