Bog & idéMarit Reiersgård

Bøger skrevet af Marit Reiersgård

Læs mere om Marit Reiersgård
2 produkter
2 produkter
Pigen uden hjerte
Pigen uden hjerteMarit Reiersgård
219,95 DKK
EBOG
(3)
Pigen uden hjerte
Pigen uden hjerte
STREAM
Pigen uden hjerteMarit Reiersgård
219,95 DKK
Lydbog
(3)
Pigen uden hjerte

Mere om Marit Reiersgård

Der er en del bøger fra Marit Reiersgård til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Reiersgårds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigen uden hjerte" i serien "Bitte Røed" udgivet af Klim - "Pigen uden hjerte" i serien "Bitte Røed" udgivet af Klim - "Pigen uden hjerte " i serien "Bitte Røed" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Marit Reiersgård

Du kan købe tre bøger af Marit Reiersgård her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Marit Reiersgård kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Reiersgård er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Klim.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pigen uden hjerte" af Marit Reiersgård

"Pigen uden hjerte" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Bitte Røed". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Pigen uden hjerte" af Marit Reiersgård

Hos Bog & idé er "Pigen uden hjerte" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Pigen uden hjerte" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Bitte Røed". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Reiersgård