Bog & idéMarit Semundseth

Bøger skrevet af Marit Semundseth

Læs mere om Marit Semundseth
1 produkter
1 produkter
Språklæring det siste året i barnehagen
Språklæring det siste året i barnehagenIngvild Alfheim
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Språklæring det siste året i barnehagen

Mere om Marit Semundseth

Marit Semundseth har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Språklæring det siste året i barnehagen". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marit Semundseths "Språklæring det siste året i barnehagen"

Det er muligt at købe Marit Semundseths "Språklæring det siste året i barnehagen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra Semundseth, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Semundseth