Bog & idéMarita Akhøj Nielsen

Bøger skrevet af Marita Akhøj Nielsen

Læs mere om Marita Akhøj Nielsen
3 produkter
3 produkter
Hvorfor taler vi dansk?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvorfor taler vi dansk?Marita Akhøj Nielsen
24,86 DKK
Hæftet
(2)
Hvorfor taler vi dansk?
Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological Problem
Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological ProblemIven Reventlow
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Attempted Solution to a Fundamental Psychobiological Problem
Women, children and the family in Palmyra
Women, children and the family in PalmyraRed. Signe Krag og Rubina Raja
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Women, children and the family in Palmyra

Mere om Marita Akhøj Nielsen

Marita Akhøj Nielsen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Akhøj Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En kongedatters liv" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab - "Leonora Christinas franske selvbiografi" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab - "Et jubilæumsskrift" udgivet af Videnskabernes Selskab - "Hvorfor taler vi dansk?" i serien "Reformationsserien" udgivet af Eksistensen - "Hvorfor taler vi dansk?" i serien "Reformationsserien" udgivet af Eksistensen - "Leonora Christinas Jammers Minde" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselska. C.A. Reitzel

Marita Akhøj Nielsens bøger

Marita Akhøj Nielsen har seks bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Marita Akhøj Nielsen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Akhøj Nielsen udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marita Akhøj Nielsens "En kongedatters liv"

Hos Bog & idé er "En kongedatters liv" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Marita Akhøj Nielsen "Leonora Christinas franske selvbiografi"

Det er muligt at købe Marita Akhøj Nielsens "Leonora Christinas franske selvbiografi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab.
Detaljer
Fulde navn:
Marita Akhøj Nielsen