Bog & idéMarius Henriksen

Bøger skrevet af Marius Henriksen

Læs mere om Marius Henriksen
2 produkter
2 produkter
Evidensbaseret medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evidensbaseret medicinCaroline Schaffalitzky de Muckadell
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Evidensbaseret medicin
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Marius Henriksen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Marius Henriksen, finder du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Henriksens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Marius Henriksen

Du kan finde to bøger af Marius Henriksen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Henriksens bøger som indbundet. Bøgerne af Henriksen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinisk reumatologi" af Marius Henriksen

"Klinisk reumatologi" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Klinisk reumatologi" af Marius Henriksen

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Marius Henriksen