Bog & idéMarius Nergård Pettersen

Bøger skrevet af Marius Nergård Pettersen

Læs mere om Marius Nergård Pettersen
1 produkter
1 produkter
Hemmelige hytter : oppdag det skjulte Norge
Hemmelige hytter : oppdag det skjulte NorgeMarius Nergård Pettersen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Hemmelige hytter : oppdag det skjulte Norge

Mere om Marius Nergård Pettersen

Der findes forskellige bøger af Marius Nergård Pettersen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pettersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Norges beste sommerturer" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Hemmelige hytter : oppdag det skjulte Norge" udgivet af Dal forlag

Bøger af Marius Nergård Pettersen

Der er to tilgængelige bøger af Marius Nergård Pettersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Pettersens bøger kommer i samtlige formater. Pettersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marius Nergård Pettersens "Norges beste sommerturer"

Hos Bog & idé er "Norges beste sommerturer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Norsk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Hemmelige hytter : oppdag det skjulte Norge" af Marius Nergård Pettersen

Hos Bog & idé er "Hemmelige hytter : oppdag det skjulte Norge" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Dal forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Marius Nergård Pettersen