Bog & idéMarjun Biskopstø

Bøger skrevet af Marjun Biskopstø

Læs mere om Marjun Biskopstø
1 produkter
1 produkter
Færøysk strikkebok
Færøysk strikkebokSvanhild Strøm
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Færøysk strikkebok

Mere om Marjun Biskopstø

Der er en del bøger fra Marjun Biskopstø tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Biskopstøs seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Marjun Biskopstø tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Faroe Island Knits: Over 50 Traditional Motifs and 25 Projects from the North Atlantic" udgivet af Trafalgar Square Books - "Færøsk strikkebog" udgivet af Strandberg Publishing

Mere om Marjun Biskopstøs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Marjun Biskopstø hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Biskopstøs bøger fås i flere forskellige formater. Biskopstøs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marjun Biskopstøs "Faroe Island Knits: Over 50 Traditional Motifs and 25 Projects from the North Atlantic"

Hos Bog & idé er "Faroe Island Knits: Over 50 Traditional Motifs and 25 Projects from the North Atlantic" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Trafalgar Square Books, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Færøsk strikkebog" af Marjun Biskopstø

"Færøsk strikkebog" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marjun Biskopstø