Bog & idéMarjut Helminen

Bøger skrevet af Marjut Helminen

Læs mere om Marjut Helminen
1 produkter
1 produkter
Appelsiinilehto
AppelsiinilehtoMarjut Helminen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Appelsiinilehto

Mere om Marjut Helminen

Der er kun én bog af Marjut Helminen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Appelsiinilehto". Den er udgivet af SAGA Egmont på fin.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marjut Helminens "Appelsiinilehto"

"Appelsiinilehto" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan også altid have "Appelsiinilehto" af Marjut Helminen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på fin og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Marjut Helminen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marjut Helminen