Bog & idéMark A. Skriver

Bøger skrevet af Mark A. Skriver

Læs mere om Mark A. Skriver
2 produkter
2 produkter
Knæk en årsrapport
BOEGERTILSTAERKPRIS
Knæk en årsrapportUlrik Horn
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Knæk en årsrapport
Lean, JIT og Six Sigma på dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lean, JIT og Six Sigma på danskMark A. Skriver
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Lean, JIT og Six Sigma på dansk

Mere om Mark A. Skriver

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Mark A. Skriver. På listen nedenfor finder du de seneste af Skrivers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finansiering - på dansk" udgivet af Advisor MA - "Regnskabsanalyse - på dansk" udgivet af Advisor MA - "Læring i økonomifunktioner" udgivet af Advisor MA - "Du er -" udgivet af Advisor MA - "Lean, JIT og Six Sigma på dansk" i serien "Ledelses- og økonomistyringsværktøjer" udgivet af Samfundslitteratur - "Complet Kompendium i Management Accounting" udgivet af Complet

Bøger af Mark A. Skriver

Der er seks tilgængelige bøger af Mark A. Skriver hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Mark A. Skriver bøger i flere formater. Mark A. Skriver bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Finansiering - på dansk" af Mark A. Skriver

"Finansiering - på dansk" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Advisor MA, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Mark A. Skriver "Regnskabsanalyse - på dansk"

Det er muligt at købe Mark A. Skrivers "Regnskabsanalyse - på dansk" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Advisor MA.
Detaljer
Fulde navn:
Mark A. Skriver