Bog & idéMark Brake

Bøger skrevet af Mark Brake

Læs mere om Mark Brake
1 produkter
1 produkter
How to be a Space Explorer
How to be a Space ExplorerMark Brake
189,95 DKK
INDBUNDET
(0)
How to be a Space Explorer

Mere om Mark Brake

Du kan kun finde en enkelt bog af Mark Brake her hos Bog & idé. Det er "How to be a Space Explorer". Det er Lonely Planet, der har udgivet den på engelsk. "How to be a Space Explorer" er desuden en del af serien "Lonely Planet Kids".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mark Brakes "How to be a Space Explorer"

"How to be a Space Explorer" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er en del af Brakes serie "Lonely Planet Kids". Det er Lonely Planet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Brake, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mark Brake