Bog & idéMark D. Forman

Bøger skrevet af Mark D. Forman

Læs mere om Mark D. Forman
1 produkter
1 produkter
EN GUIDE TIL INTEGRAL PSYKOTERAPI
EN GUIDE TIL INTEGRAL PSYKOTERAPIMark D. Forman
279,95 DKK
Paperback
(0)
EN GUIDE TIL INTEGRAL PSYKOTERAPI

Mere om Mark D. Forman

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Mark D. Forman. Bogen har titlen "En guide til integral psykoterapi". Den er udgivet af Forlaget I AM på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mark D. Formans "En guide til integral psykoterapi"

Hos Bog & idé er "En guide til integral psykoterapi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget I AM, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Mark D. Forman skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mark D. Forman