Bog & idéMark Johnson

Bøger skrevet af Mark Johnson

Læs mere om Mark Johnson
1 produkter
1 produkter
Hverdagens metaforer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagens metaforerGeorge Lakoff
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagens metaforer

Mere om Mark Johnson

Mark Johnson har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Johnson.
Bøgerne fra Mark Johnson findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Crossing Zion" udgivet af Mill House publishers - "Hverdagens metaforer" udgivet af Gyldendal

Mere om Mark Johnsons bøger

Du kan finde to bøger af Mark Johnson her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mark Johnson kommer i udvalgte formater. Johnsons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mark Johnsons "Crossing Zion"

"Crossing Zion" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Mill House publishers.

"Hverdagens metaforer" af Mark Johnson

"Hverdagens metaforer" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mark Johnson