Bog & idéMark Ølholm Eaton

Bøger skrevet af Mark Ølholm Eaton

Læs mere om Mark Ølholm Eaton
1 produkter
1 produkter
Britain Today
BOEGERTILSTAERKPRIS
Britain TodayUlla Rahbek
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Britain Today

Mere om Mark Ølholm Eaton

Der findes forskellige bøger af Mark Ølholm Eaton til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Eatons bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Britain Today" udgivet af Gyldendal - "Britain Today" udgivet af HansReitzels

Mark Ølholm Eatons bøger

Du kan købe to bøger af Mark Ølholm Eaton her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Eatons bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Eaton er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Britain Today" af Mark Ølholm Eaton

"Britain Today" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Britain Today" af Mark Ølholm Eaton

"Britain Today" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Mark Ølholm Eaton