Bog & idéMark Rowe

Bøger skrevet af Mark Rowe

Læs mere om Mark Rowe
1 produkter
1 produkter
Slow Travel: Isle of Wight
Slow Travel: Isle of WightIsle of Wight
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Slow Travel: Isle of Wight

Mere om Mark Rowe

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Mark Rowe. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rowe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Orkney" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Outer Hebrides: The Western Isles of Scotland, from Lewis to Barra" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Mere om Mark Rowes bøger

Du kan købe to bøger af Mark Rowe her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Rowes bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Rowe er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Bradt Travel Guides.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Orkney" af Mark Rowe

Hos Bog & idé er "Orkney" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Rowes serie "Bradt Travel Guides". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.

Mark Rowe "Outer Hebrides: The Western Isles of Scotland, from Lewis to Barra"

"Outer Hebrides: The Western Isles of Scotland, from Lewis to Barra" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Mark Rowe