Bog & idéMarkus Bjørn Kraft

Bøger skrevet af Markus Bjørn Kraft

Læs mere om Markus Bjørn Kraft
2 produkter
2 produkter
Danske almennyttige fonde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske almennyttige fondeMarkus Bjørn Kraft
485,96 DKK
Hardback
(0)
Danske almennyttige fonde
Grib forandringen
Grib forandringenMarkus Bjørn Kraft
49,95 DKK
e-bog
(0)
Grib forandringen

Mere om Markus Bjørn Kraft

Hvis du søger en bog fra Markus Bjørn Kraft, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Krafts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grib forandringen" udgivet af Gyldendal Business - "Grib forandringen" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Markus Bjørn Krafts bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Markus Bjørn Kraft hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Krafts bøger kommer i et udvalg af formater. Krafts bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal Business.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grib forandringen" af Markus Bjørn Kraft

"Grib forandringen" er tilgængelig online som e-bog. Med "Grib forandringen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

Markus Bjørn Kraft "Grib forandringen"

Hos Bog & idé er "Grib forandringen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Markus Bjørn Kraft