Bog & idéMarlene Muhlig

Bøger skrevet af Marlene Muhlig

Læs mere om Marlene Muhlig
1 produkter
1 produkter
Billedkunst - valgfag og prøve
Billedkunst - valgfag og prøveMarlene Muhlig
129,95 DKK
Hæftet
(1)
Billedkunst - valgfag og prøve

Mere om Marlene Muhlig

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Marlene Muhlig. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Muhligs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Billedkunst - håndbog til valgfag og prøve" udgivet af Meloni - "Håndværk & design" udgivet af Meloni - "Lærervejledning" udgivet af Dansklærerforeningen - "Medieeksperimenter" udgivet af Dansklærerforeningen - "Skrivelyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Billedeksperimenter" udgivet af Dansklærerforeningen

Bøger af Marlene Muhlig

Du kan finde seks bøger af Marlene Muhlig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Muhligs bøger kommer i udvalgte formater. Muhligs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Billedkunst - håndbog til valgfag og prøve" af Marlene Muhlig

Hos Bog & idé er "Billedkunst - håndbog til valgfag og prøve" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Meloni.

"Håndværk & design" af Marlene Muhlig

Det er muligt at købe Marlene Muhligs "Håndværk & design" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Meloni, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marlene Muhlig