Bog & idéMarsfeldt

Bøger skrevet af Marsfeldt

Læs mere om Marsfeldt
0 produkter

Mere om Marsfeldt

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Marsfeldt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s bogudgivelser.
Bøgerne fra Marsfeldt tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "For the Love of Cars" udgivet af Books on Demand - "Hudibras 2018" udgivet af Odsgard - "Hudibras" udgivet af Odsgard - "Hudibras 2017" udgivet af Odsgard

Bøger af Marsfeldt

Marsfeldt har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Marsfeldt fås i udvalgte formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marsfeldts "For the Love of Cars"

Det er muligt at købe Marsfeldts "For the Love of Cars" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Books on Demand.

"Hudibras 2018" af Marsfeldt

Hos Bog & idé er "Hudibras 2018" tilgængelig som klemryg. Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Odsgard.
Detaljer
Fulde navn:
Marsfeldt