Bog & idéMartin Bach Jensen

Bøger skrevet af Martin Bach Jensen

Læs mere om Martin Bach Jensen
2 produkter
2 produkter
101 almenmedicinske patienter
BOEGERTILSTAERKPRIS
101 almenmedicinske patienterRuth Kirk Ertmann
251,96 DKK
Hæftet
(0)
101 almenmedicinske patienter
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring

Mere om Martin Bach Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Martin Bach Jensen. På listen nedenfor har du de seneste af Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "101 almenmedicinske patienter" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger af Martin Bach Jensen

Du kan bestille to bøger af Martin Bach Jensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Jensen kommer kun som hæftet. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"101 almenmedicinske patienter" af Martin Bach Jensen

"101 almenmedicinske patienter" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Martin Bach Jensen "Klinisk ernæring"

Hos Bog & idé er "Klinisk ernæring" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Bach Jensen