Bog & idéMartin Bækgaard

Bøger skrevet af Martin Bækgaard

Læs mere om Martin Bækgaard
4 produkter
4 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Politisk og administrativ ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politisk og administrativ ledelseMartin Bækgaard
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Politisk og administrativ ledelse
Kommunalpolitisk lederskab
Kommunalpolitisk lederskabMads Thau
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunalpolitisk lederskab

Mere om Martin Bækgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Martin Bækgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bækgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalpolitisk lederskab" udgivet af Gyldendal - "Kommunalreformens konsekvenser" udgivet af Akademisk - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Politisk og administrativ ledelse" udgivet af Djøf Forlag - "Kommunalreformens konsekvenser" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Bøger af Martin Bækgaard

Der er syv tilgængelige udgivelser af Martin Bækgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Martin Bækgaard fås i samtlige formater. Martin Bækgaard bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Bækgaards "Kommunalpolitisk lederskab"

Hos Bog & idé er "Kommunalpolitisk lederskab" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Martin Bækgaard "Kommunalreformens konsekvenser"

Det er muligt at købe Martin Bækgaards "Kommunalreformens konsekvenser" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Bækgaard