Bog & idéMartin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen

Bøger skrevet af Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen

Læs mere om Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen
2 produkter
2 produkter
Mig og min adhd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mig og min adhdMartin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen
179,96 DKK
Hæftet
(1)
Mig og min adhd
Mig og min adhd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mig og min adhdMartin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen
359,96 DKK
Indbundet
(1)
Mig og min adhd

Mere om Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen. På listen nedenfor har du Jensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mig og min ADHD" udgivet af Frydenlund - "Mig og min ADHD" udgivet af Frydenlund

Mere om Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensens bøger

Du kan købe to bøger af Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jensens bøger kommer i forskellige formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Frydenlund.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensens "Mig og min ADHD"

Hos Bog & idé er "Mig og min ADHD" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"Mig og min ADHD" af Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen

"Mig og min ADHD" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen