Bog & idéMartin C. Kruhl

Bøger skrevet af Martin C. Kruhl

Læs mere om Martin C. Kruhl
3 produkter
3 produkter
Partnerselskaber
PartnerselskaberJan Børjesson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Partnerselskaber
Investeringsforeningsret
InvesteringsforeningsretLiselotte Madsen
1049,95 DKK
HARDBACK
(0)
Investeringsforeningsret
Partnerselskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
PartnerselskaberJan Børjesson
602,96 DKK
Indbundet
(0)
Partnerselskaber

Mere om Martin C. Kruhl

Martin C. Kruhl har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Kruhl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Partnerselskaber" udgivet af Karnov Group - "Investeringsforeningsret" udgivet af Karnov Group - "Partnerselskaber" udgivet af Karnov Group

Mere om Martin C. Kruhls bøger

Du kan købe tre bøger af Martin C. Kruhl her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Martin C. Kruhl kommer i forskellige formater. Bøgerne af Kruhl er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Karnov Group.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Partnerselskaber" af Martin C. Kruhl

Hos Bog & idé er "Partnerselskaber" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.

Martin C. Kruhl "Investeringsforeningsret"

"Investeringsforeningsret" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Martin C. Kruhl