Bog & idéMartin Døssing

Bøger skrevet af Martin Døssing

Læs mere om Martin Døssing
3 produkter
3 produkter
Krop, sygdom og seksualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop, sygdom og seksualitetKatrine Sidenius
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop, sygdom og seksualitet
Kirurgi i akutmodtagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi i akutmodtagelseMartin Døssing
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirurgi i akutmodtagelse
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
379,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL

Mere om Martin Døssing

Hvis du mangler en bog fra Martin Døssing, har du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Døssing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi i akutmodtagelse" udgivet af Gyldendal - "KOL" udgivet af Gyldendal - "Skadestuekirurgi" udgivet af Munksgaard Danmark - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Mere om Martin Døssings bøger

Du kan købe fire bøger af Martin Døssing her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Døssings bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Døssing er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kirurgi i akutmodtagelse" af Martin Døssing

"Kirurgi i akutmodtagelse" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"KOL" af Martin Døssing

"KOL" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Døssing