Bog & idéMartin Grønnebæk Tolsgaard

Bøger skrevet af Martin Grønnebæk Tolsgaard

Læs mere om Martin Grønnebæk Tolsgaard
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Procedurebogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProcedurebogenLars Klingen Gjærde
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Procedurebogen

Mere om Martin Grønnebæk Tolsgaard

Hvis du leder efter en bog fra Martin Grønnebæk Tolsgaard, ser du et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Tolsgaard.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Martin Grønnebæk Tolsgaards bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Assessment and learning of ultrasound skills in obstetrics & gynecology" udgivet af Martin Grønnebæk Tolsgaard - "Procedurebogen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Martin Grønnebæk Tolsgaard

Du kan finde to bøger af Martin Grønnebæk Tolsgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Martin Grønnebæk Tolsgaard kommer i forskellige formater. Tolsgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Assessment and learning of ultrasound skills in obstetrics & gynecology" af Martin Grønnebæk Tolsgaard

Det er muligt at købe Martin Grønnebæk Tolsgaards "Assessment and learning of ultrasound skills in obstetrics & gynecology" som løsblade. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Tolsgaard, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Martin Grønnebæk Tolsgaard.

Martin Grønnebæk Tolsgaard "Procedurebogen"

"Procedurebogen" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Grønnebæk Tolsgaard