Bog & idéMartin Hansen

Bøger skrevet af Martin Hansen

Læs mere om Martin Hansen
1 produkter
1 produkter
Mine humørsvingninger og jeg - Et liv med bipolar lidelse
STREAM
Mine humørsvingninger og jeg - Et liv med bipolar lidelse Martin Hansen
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Mine humørsvingninger og jeg - Et liv med bipolar lidelse

Mere om Martin Hansen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Martin Hansen . Bogen har titlen "Mine humørsvingninger og jeg - Et liv med bipolar lidelse ". Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mine humørsvingninger og jeg - Et liv med bipolar lidelse " af Martin Hansen

"Mine humørsvingninger og jeg - Et liv med bipolar lidelse " er tilgængelig online som lydbog. Med Martin Hansen s "Mine humørsvingninger og jeg - Et liv med bipolar lidelse " som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Endnu en af Martin Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Hansen