Bog & idéMartin Houlind

Bøger skrevet af Martin Houlind

Læs mere om Martin Houlind
4 produkter
4 produkter
Levende billeder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Levende billederDorte Granild
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Levende billeder
Emilie og Andreas og mysteriet om Lysbærernes orden
Emilie og Andreas og mysteriet om Lysbærernes ordenMartin Houlind
49,95 DKK
EBOG
(0)
Emilie og Andreas og mysteriet om Lysbærernes orden
Gameplay
BOEGERTILSTAERKPRIS
GameplayMartin Houlind
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Gameplay
KRIG - Forløb i medier
KRIG - Forløb i medierAnders Lysne
299,95 DKK
Hæftet
(1)
KRIG - Forløb i medier

Mere om Martin Houlind

Martin Houlind har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Houlind.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KRIG - Forløb i medier" udgivet af L&R Uddannelse - "Podcast" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Levende billeder" udgivet af Systime - "Gameplay" udgivet af Frydenlund - "Emilie og Andreas og mysteriet om Lysbærernes orden" udgivet af Gyldendal - "KRIG - Forløb i medier" i serien "Forløb i medier" udgivet af L&R Uddannelse - "Film skal ses i engelsk" udgivet af Systime - "Levende billeder" udgivet af Systime

Mere om Martin Houlinds bøger

Martin Houlind har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Houlinds bøger kommer i forskellige formater. Martin Houlind bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"KRIG - Forløb i medier" af Martin Houlind

Det er muligt at købe Martin Houlinds "KRIG - Forløb i medier" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Uddannelse.

Martin Houlind "Podcast"

Hos Bog & idé er "Podcast" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansklærerforeningens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Houlind