Bog & idéMartin J. Dougherty

Bøger skrevet af Martin J. Dougherty

Læs mere om Martin J. Dougherty
1 produkter
1 produkter
Norse Myths: Viking Legends of Heroes and Gods
Norse Myths: Viking Legends of Heroes and GodsMartin J. Dougherty
199,95 DKK
HARDBACK
(0)
Norse Myths: Viking Legends of Heroes and Gods

Mere om Martin J. Dougherty

Der findes mange bøger af Martin J. Dougherty tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Doughertys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Vikings: A History of the Norse People" udgivet af Amber Books - "Norse Myths: Viking Legends of Heroes and Gods" udgivet af Amber Books

Mere om Martin J. Doughertys bøger

Der er to tilgængelige bøger af Martin J. Dougherty hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Doughertys bøger kommer i flere formater. Doughertys bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Amber Books.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vikings: A History of the Norse People" af Martin J. Dougherty

Hos Bog & idé er "Vikings: A History of the Norse People" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Amber Books.

Martin J. Dougherty "Norse Myths: Viking Legends of Heroes and Gods"

"Norse Myths: Viking Legends of Heroes and Gods" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Amber Books.
Detaljer
Fulde navn:
Martin J. Dougherty