Bog & idéMartin Krag Rasmussen

Bøger skrevet af Martin Krag Rasmussen

Læs mere om Martin Krag Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Alle kan flippe
Alle kan flippePeter Olsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle kan flippe

Mere om Martin Krag Rasmussen

Martin Krag Rasmussen har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Martin Krag Rasmussen

Du kan købe to bøger af Martin Krag Rasmussen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Rasmussens bøger fås blot som hæftet. Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alle kan flippe" af Martin Krag Rasmussen

"Alle kan flippe" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Martin Krag Rasmussen "Alle kan flippe"

Hos Bog & idé er "Alle kan flippe" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Krag Rasmussen