Bog & idéMartin Kreutzer & Sandra Pugliese

Bøger skrevet af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese

Læs mere om Martin Kreutzer & Sandra Pugliese
2 produkter
2 produkter
Nødder
BOEGERTILSTAERKPRIS
NødderMartin Kreutzer & Sandra Pugliese
207,46 DKK
Hardback
(0)
Nødder
Mere grønt mindre kød
Mere grønt mindre kødMartin Kreutzer & Sandra Pugliese
249,95 DKK
Hardback
(0)
Mere grønt mindre kød

Mere om Martin Kreutzer & Sandra Pugliese

Martin Kreutzer & Sandra Pugliese har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Puglieses seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mere grønt mindre kød" udgivet af Muusmann Forlag - "Nødder" udgivet af Muusmann Forlag - "Souping" udgivet af Gyldendal

Bøger af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese

Der er tre tilgængelige bøger af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Martin Kreutzer & Sandra Pugliese fås i forskellige formater. Bøgerne af Pugliese er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mere grønt mindre kød" af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese

"Mere grønt mindre kød" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Muusmann Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Martin Kreutzer & Sandra Pugliese "Nødder"

"Nødder" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Kreutzer & Sandra Pugliese