Bog & idéMartin Kristensen

Bøger skrevet af Martin Kristensen

Læs mere om Martin Kristensen
1 produkter
1 produkter
Stilhed før storm
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stilhed før stormMichael Bach Ipsen
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Stilhed før storm

Mere om Martin Kristensen

Martin Kristensen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Kristensen.
Bøgerne fra Martin Kristensen udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stilhed før storm" udgivet af Modersmål-Selskabet - "En rejse for sejl til Irland" udgivet af Nautisk Forlag - "A journey by sail to Ireland" udgivet af Nautisk Forlag

Mere om Martin Kristensens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Martin Kristensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Kristensen fås kun som hæftet. Kristensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Martin Kristensens "Stilhed før storm"

Det er muligt at købe Martin Kristensens "Stilhed før storm" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"En rejse for sejl til Irland" af Martin Kristensen

Det er muligt at købe Martin Kristensens "En rejse for sejl til Irland" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nautisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Kristensen